Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktterrin med mangosås

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En mycket god och uppskattad efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en avlång brödform och lägg en bit smörpapper i botten. Rör samman kesella, vetemjöl, florsocker, ägg och vispgrädde. Rör ned mandelmassan. Skala och skär kiwin och mangon i små tärningar. vänd ner i smeten. Häll i formen.
  2. Grädda längst ner i ugnen i 175 grader ca 60 minuter tills den stelnat. Låt kallna. Stjälp sedan upp terrinen och skär i skivor. Klyfta tamarillo, passionsfrukt och kiwi och lägg runt den skivade terrinen. mixa mangobitarna med juicen till en slät sås. Servera den i en skål brevid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.