Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen apelsincheesecake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ljuvlig cheesecake med vaniljvisp och apelsinmarmelad i fyllningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula kexen och blanda med smöret. Fördela i en form med löstagbar kant ca 22 cm. Ställ kallt ca 30 minuter.
  2. Rör färskost och äggulor smidigt. Tillsätt marmeladen och blanda väl. Vispa vaniljvisp styv och blanda ner i ostkrämen.
  3. Fördela i formen. Täck med plastfolie och ställ i frysen över natten.
  4. Skala apelsinerna och skär loss filéerna. Lägg dem i ett vackert mönster ovanpå kakan. Smält chokladen i vattenbad och rör ner oljan. Ringla över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.