Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen cheesecake semifreddo

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En efterrätt som är mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela gulor och vitor. Vispa gulor och socker och blanda med philadelphiaosten. Vispa grädden. Vispa vitorna till ett vitt skum och blanda försiktigt med vispade gulor och grädde.
  2. Krossa kexen och kakorna i en plastpåse och strö hälften i botten på en gratängform, häll över smeten och strö på resten av kexen.
  3. Ställ in formen i frysen i ca 4 timmar så att den är halvfryst vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.