Frusen chokladpaj

En paj som är lika god till efterrätt som till kaffet på maten.
Kakan bör tinas ca 20-30 minuter innan den ska ätas.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: paj
Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8
Frusen chokladpaj

Gör så här

Blanda de krossade kexen med det smälta smöret.
Kexen krossar du i matberedaren eller i mortel.

Tryck ut smeten i en form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter.
Ställ formen kallt.

Vispa ost, socker och créme fraiche tills det är krämigt.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa kraftigt.
Smält chokladen över vattenbad eller i mikron.

Häll chokladen i en fin stråle ner i smeten.
Blanda väl och häll smeten i pajformen.
Ställ pajen i frysen i ca 4 timmar eller över natten.
Garnera med grädde och valfri frukt eller bär när pajen ska serveras.

Njut!

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Digestivekex, Smör, Philadelphiaost, socker, Crème fraiche, Ägg, Blockchoklad, Grädde, Bär
Visningar:
1496
Sparat:
46

LIKNANDE RECEPT

Chokladpaj recept
Fransk chokladp..
av Annafbg
över 2 månader
Kola- och chokl
av MrsC
över 2 månader
Chokladpaj
av ros
över 2 månader
Chokladpaj från
av Robjoo
över 2 månader
Mjölkchokladpaj
av tinah
över 2 månader
Kexchokladpaj..
av Ulrica
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.