Supergod som efterrätt eller till en enkel kopp kaffe
Instruktioner
- Vispa ägg och crème fraiche till en slät smet. Riv mandelmassa och bittermandel och tillsätt. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner. Bred ut smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant, 22 cm. Grädda botten i 175 grader drygt 30 minuter. Låt den kallna. Vispa äggulor och florsocker till krämen.
- Vispa grädde och rör ner. Hacka daim grovt och tillsätt, men spara gärna lite till garnering. Bred krämen över botten. Strö lite hackad daim över tårtan. Frys den. Servera den halvtinad, efter ca 1 timme i kylskåp eller ½ timme i rumstemperatur.
Publicerat den
15 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
För alla de som älskar godis passar detta bra...
Helt klart ska jag testa denna. Lät super gott!