Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen jordgubbstårta med likör och maräng

(1 kommentar)  
Skriv ut

God, god dessert och efterrätt efter en god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa bären med likören och häll purén i en skål.
  2. Vispa grädden med sockret.
  3. Vänd ner grädden i purén tillsammans med krossad maräng.
  4. Frys in i en form med löstagbar kant, ca 20 cm eller portionsformar, ca 6 timmar.
  5. Garnera med jordgubbar, skurna i fjärdedelar, citronmeliss och krossad maräng.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nathalie7 29 september 2011

    Låter underbar, ska absolut prova! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.