Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen passionstårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mmm.

Ingredienser

Instruktioner

Dela äggen. Vispa gulorna med vaniljsocker och socker. Tvätta limen och riv av skalet . Pressa saften av båda limen. Blanda ner i äggsmeten tillsammans med crème fraiche och vispad grädde. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner i smeten. Krossa kexen och strö i botten på en rund form med löstagbara kanter (ca 22cm). Pressa smulorna med handen. Häll fyllningen i formen. Ställ in i frysen 3-4 timmar. Tina lite innan servering. Dela och gröp ur passionsfrukterna och bred innehållet över tårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.