Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veganska biffar/burgare

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Fräscha veganbiffar/burgare, väldigt enkla att göra. Faller inte isär eller smular inte sönder medan man steker. Fasta och fina. Väldigt goda biffar/burgare som man själv kan piffa till med olika kryddor så att de blir precis så man vill ha dem! Går utmärkt att frysa in och/eller ha som matlåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa bönor (du kan även välja andra bönor än just kidneybönor), vitlök, potatisar och morötter tillsammans med havremjölken.
  2. Häll de mixade ingredienserna i en bunke. Finhacka löken och rör ner den, havregryn och maizena/potatismjöl, salt och peppar.
  3. Forma till biffar/burgare och stek dem i matoljan på medelvärme ca 3-5 min per sida.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • abee 15 september 2012

    Ser gott ut! Ska potatis och morötter vara kokta eller råa? Abee

  • barroz86 30 oktober 2012

    Jag gissar att man kan riva potatisarna råa eller mixa dom då dom går fort att tillaga när dom väl är rivna? man vill väll ha det där tuggmotståndet misstänker jag. skall prova ikväll

  • pia61 22 maj 2014

    Jättegoda! Jag rev morötter o potatis fint på rivjärnet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.