Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst cheescake

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Otroligt god!

Ingredienser

Instruktioner

Krossa 3 digistivekex och fördela ut i en smörad pajform, även på kanterna. Vispa: gulor, socker och vaniljsocker och rör sedan i osten, rör samman till en smet. Vispa sedan upp grädden för sig, ganska ordentligt för den får inte vara för lös, och blanda sedan ner resten av smeten. Vispa sen äggvitorna till ett hårt skum. Min mamma lärt mig att om man kan vända skålen upp och ner utan att skummet far ut ur skålen så är det färdigt. Vänd sedan ner skummet i resten av blandningen och efter det fördelar du ut smeten i en form, krossa resten av digestivekexen och strö över. Låt stå i frysen minst 12 h innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • dawidi 22 maj 2010

    Väldigt gott, och enkel att göra.

  • concordia 23 februari 2011

    superb verkligen lätt att göra

  • tossan82 3 december 2011

    Helt otroligt god, utan tvekan den godaste cheesecake jag någonsin ätit! Den här har fått en permanent plats i min receptsamling :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.