Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med passionsfrukt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt dessert en varm sommardag! Bör göras dagen innan den ska serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarin. Krossa kexen i en skål, häll i margarinet. Tryck ut smetet i botten av en form med avtagbar kant, 22-24 cm i diameter.
  2. Separera vitorna från gulorna och lägg i två olika skålar. Blanda gulor och socker tills det blivit poröst. Riv citronen, och pressa ur saften. Blanda ner citronsaft, skal och Philadelphia i ägg-och socker smeten. Vispa äggvitorna hårt och vänd försiktigt ner i smeten. Vispa grädden ganska hårt och vänd slutligen ner i smeten.
  3. Bred smeten över botten, och ställ in i frysen.
  4. När kakan är fryst, dela passionsfrukterna och bred innehållet över tårtan. Ställ in i frysen igen.
  5. Ta ut tårtan ca 30 minuter innan den ska serveras.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pappisen 16 juli 2011

    Hur stort paket Philadelphia ost ska det vara?

  • enis94 4 november 2011

    Vad ska man använda grädden till???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.