Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst cheesecake med choklad och kokos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

GI-efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv chokladen fint och blanda med kokosflingorna. Lägg hälften av blandningen i botten på en form med löstagbar kant. Vispa grädden med vaniljsockret i en skål. Vispa osten, äggulorna och fruktsockret i en annan skål. Tillsätt kardemumma.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum i en tredje skål. Blanda den vispade grädden i ostblandningen. Vänd därefter försiktigt ner äggvitorna.
  3. Häll smeten i formen och strö över den resterande choklad och kokosblandningen. Ställ i frysen minst 2 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ylvahenriksson 17 oktober 2009

    Mmmm, helt underbar men kommer nog att ta bara hälften med socker nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.