Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i folie med aromsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hittade detta recept i en tidning, vet ej vilken. Till och med min far som vägrar att äta fisk har provat denna rätt och fick klart godkänt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär broccolin i mindre buketter och förväll tillsammans med morötterna i cirka 2 minuter. Häll bort vattnet och spola kallt.
  2. Blanda alla ingredienserna utom torskfilén med limesaften och krydda med salt och peppar.
  3. Fördela grönsakerna i mitten på 4 folieark cirka 40x40 cm. Lägg bitar av torskfilén ovanpå grönsakerna, salta och peppra fisken.
  4. Vik ihop paketet och nyp ihop kanterna så att inte vätskan kan rinna ut. Tillaga paketen i ugnen i cirka 40-60 minuter.
  5. Blanda samman ingredienserna till aromsmöret och smaka av med salt och peppar.
  6. Vik upp foliepaketet och lägg en klick av aromsmöret på fisken. Servera med en skiva citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.