- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Hittade detta recept i en tidning, vet ej vilken. Till och med min far som vägrar att äta fisk har provat denna rätt och fick klart godkänt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Skär broccolin i mindre buketter och förväll tillsammans med morötterna i cirka 2 minuter. Häll bort vattnet och spola kallt.
- Blanda alla ingredienserna utom torskfilén med limesaften och krydda med salt och peppar.
- Fördela grönsakerna i mitten på 4 folieark cirka 40x40 cm. Lägg bitar av torskfilén ovanpå grönsakerna, salta och peppra fisken.
- Vik ihop paketet och nyp ihop kanterna så att inte vätskan kan rinna ut. Tillaga paketen i ugnen i cirka 40-60 minuter.
- Blanda samman ingredienserna till aromsmöret och smaka av med salt och peppar.
- Vik upp foliepaketet och lägg en klick av aromsmöret på fisken. Servera med en skiva citron.
Publicerat den
23 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar