Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst marängtårta med daim

 
Skriv ut

Smarrig marängtårta med daimglassfyllning! Lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, socker och vaniljsocker till en vit och porös smet. Tillsätt 3 dl grädde (ovispad) och vispa sedan allt tillsammans. Tillsätt hackad daim i valfri storlek. Lägg en marängbotten i en form och häll över ungefär hälften av blandningen, lägg den andra marängbotten över och häll till sist över resten av blandningen. Låt stå i frysen några timmar eller över natten!
  2. Garnera med hackad daim eller riven choklad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.