Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst cheesecake med färska bär

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En ännu enklare variant av cheesecake, och en utmärkt final på en buffé eller efter en god middag, eftersom den går att göra i förväg och förvara i frysen tills det är dags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Vispa äggulor, socker och vaniljsocker poröst i en annan skål. Blanda i Philadelphiaosten och vänd ner grädden. Vispa äggvitorna i en ren skål till hårt skum. Vänd försiktigt ner äggvitorna i färskostkrämen.
  2. Fördela krämen i en pajform eller i små portionsformar. Smula Digestivekexen och strö dem över krämen. Ställ in i frysen och låt stå i minst 2 timmar, eller tills krämen är fryst.
  3. Ta ut cheesecaken ur frysen ca 10 minuter före servering. Garnera med färska bär och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.