Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst jordgubbspaj med musli

 
Skriv ut

Använd din favorit musli till den här fräscha pajen. Passar perfekt som dessert till en söndagsbrunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt yoghurten till fyllningen rinna av i ett kaffe- eller tygfilter i minst 30 minuter. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kör musli, kanel, kardemumma, farinsocker och smör i en matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en pajform. Grädda i ugnen i 10 minuter. Låt svalna.
  3. Vispa yoghurt och cream cheese med elvisp till en smet. Rör i socker och vaniljsocker. Tillsätt jordgubbarna och vispa så att jordgubbarna krossas lätt.
  4. Häll smeten i pajskalet och ställ in i frysen i minst 1 timme. Ta ut pajen ungefär 30 minuter innan den ska serveras. Avsluta med att lägga skivade färska jordgubbar på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.