Använd din favorit musli till den här fräscha pajen.
Passar perfekt som dessert till en söndagsbrunch.
Instruktioner
- Låt yoghurten till fyllningen rinna av i ett kaffe- eller tygfilter i minst 30 minuter.
Sätt ugnen på 175 grader.
- Kör musli, kanel, kardemumma, farinsocker och smör i en matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en pajform. Grädda i ugnen i 10 minuter. Låt svalna.
- Vispa yoghurt och cream cheese med elvisp till en smet. Rör i socker och vaniljsocker. Tillsätt jordgubbarna och vispa så att jordgubbarna krossas lätt.
- Häll smeten i pajskalet och ställ in i frysen i minst 1 timme. Ta ut pajen ungefär 30 minuter innan den ska serveras.
Avsluta med att lägga skivade färska jordgubbar på toppen.
Publicerat den
31 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar