Citron med choklad är en oslagbar kombo :-)
Kladdkaka i ny tappning! Underbar!!
Instruktioner
- Vispa ägg och socker.
- Smält smöret.
- Riv citronskalet och lägg i äggblandningen, pressa även i saften.
- Rör ihop de torra ingredienserna och rör i smeten.
- Häll i smöret och blanda ner i smeten.
- Häll smeten i en form med avtagbar kant som är smörad och brödad.
- Grädda i 175 grader i 25 min
- Låt svalna
- Chokladtryffeln:
Hacka chokladen i små bitar. Häll ner det i grädden och sätt kastrullen på spisen. Rör tills det har smält.
Tag från värmen och rör ner smöret.
När det har löst sig ställ kallt en stund.
- Spackla chokladen på den kalla kladdkakan och garnera tårtan. Jag har använt blommor i sockerpasta och silverkulor.
Publicerat den
7 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar