Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Godis... Tar lite tid, men är så värt besväret. Himmelskt gott. Ett måste på vårat bord med julgodis.

Ingredienser

Instruktioner

Koka i 20 minuter under omrörning. Gör kulprov. Rör kraftigt tills massan svalnat. Bred ut i en smord form cirka 15x15 cm. Låt stelna helt. Skär sen i små kuber. cirka 2x2 cm

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nettans 25 november 2008

    Hej. Jag har sirap i mitt recept och tycker det är ukl att prova andra fudgerecept. Undrar bara om det stelnar utan sirap? NEttan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.