Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudge med marshmallows och pumpakärnor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Sött och salt samsas i fudgen med krispiga pumpakärnor. Använd gärna olikfärgade marshmallows för ett lite festligare utseende på fudgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med smör och den kondenserade mjölken över vattenbad. Ta bunken från värmen och tillsätt vaniljsocker. Vänd ner pumpakärnor, salt och minimarshmallows.
  2. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, ca 12x16 cm. Toppa kakan med minimarshmallows. Låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar. Skär upp den med en vass kniv i så stora bitar som önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.