Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornsbiffar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Billigt och enkelt samt väldigt nyttigt. Lite planering då vetekrosset måste blötläggas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg vetekrosset i 6 timmar och koka det sedan i dubbla vattenmängden med tillsatt buljongextrakt. Koka i 30 minuter och låt grynen svälla ytterligare en stund.
  2. Blanda grynen med den fint hackade löken, den mosade potatisen och sojamjölet. Krydda och forma biffarna. Stek dem vackert bruna på svag värme och servera med rödbetor eller rårörda lingon och en god vitkålssallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.