Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fuskpaj med svamp, spenat och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är en paj utan pajskal, ersatt med små knapriga surdegskrutonger i fyllningen. Praktiskt med allt i en form!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ihop ägg och mjölk till en äggstanning. Krydda med salt och peppar. Skär brödet i tärningar och dela svampen i bitar.
  3. Lägg dem i en ugnsform och vänd runt i oljan. Stek dem 8-10 minuter tills de är krispiga. Vänd ner spenat och ost och fördela skinkan ovanpå.
  4. Häll över äggstanningen och grädda ca 20 minuter tills pajen stannat helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.