Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fusktryffelsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ej testat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttsoppan enligt anvisningarna på burken men värm den inte.
  2. Blanda ner svamp, hackad körvel och strimlade sockerärtor. Tillsätt tryffeloljan.
  3. Häll upp i 4 små soppskålar som tål ugn. Täck över soppan med smördegen och frys. Pensla den sedan med uppvispad äggula och baka i ugn på 220 grader i 15 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.