Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylda äggkaggar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mammas sparade urklipp

Ingredienser

Instruktioner

Tina och rensa räkorna. Hacka en del av dem riktigt fint. Skala de hårdkokta äggen och dela dem mitt itu på höjden. Ta ur äggulorna och mosa dem. Blanda moset med majonnäs och de finhackade räkorna. Smaka av med salt och peppar. Täck ett serveringsfat med sallad. Ställ äggvitehalvorna på den. Fyll dem med moset. Strö över gräslök. Garnera med resten av räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.