Fylld baguette recept

Laddar...
Din sökning gav 23 träffar

Olivoljegrillad räkbaguette

Grilla dessa underbart goda baguetterna i smörgåsgrill eller stek under press i stekpanna Fyllda med räkor, brieost, tomater mm Servera tillsammans med tomatfärskost (Smält brieost är bara så gott...

Fyllda ubåtar

Ubåtar, eller fyllda minibaguetter är ett enkelt sätt att skapa en hel måltid! Det gäller bara att välja rätt ingredienser i baguetten.


Mellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..
Fyllda baguetter
Fyllda baguetter

Baguetter är lätta att ha med på utflykt, dessa är extra matiga och fyllda med stekt aubergine, fetaröra och tomatPicknickbaguette
Picknickbaguette

En fylld baguette är perfekt som utflyktsmat. Väl på plats är det sedan lätt och praktiskt att skära baguetten i delar och äta med händerna.
Submarine
Submarine

En submarine-macka brukar vara fylld med olika, goda pålägg. Välj dina favoriter eller prova den här ultimata jättesuben.


Gratinerade blåmusslor på saltbädd
Gratinerade blåmusslor på saltbäd..

En förrätt som slår gästerna med häpnad! Färska blåmusslor som kokats i vin och kryddor. Fyllda med ett kryddsmör och sedan gratinerade på en bädd av grovt salt. Serveras med smörstekta skivor av bagu..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept