Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld baconlindad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God rätt som är värd att göras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa köttet. Skär en skåra längst med filén. Lägg i klippta soltorkade tomater, de tunt skivade vitlöksklyftorna och bitar av mozarellaosten. Salta och peppra.
  2. Linda baconskivorna runt om. Stek lite lätt på stekjärn. Lägg över köttet i en smörad ugnsform och stek det färdigt i 200º i ca 45 minuter. Skiva upp köttet. Servera med potatisgratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.