Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld formfranska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mycket god bjudrätt som är lätt att göra och jättegod att äta kall.

Ingredienser

Instruktioner

Skär locket av formfranskan (ska ej användas) plocka ur brödet ur franskan och lägg i en skål. Blanda tonfisken med brödet, därefter skärs tomaterna i små bitar och purjolöken skärs tunt och blandas med det övriga. Därefter så blandar man ner majonnäs och cider slutligen den rivna osten och oreganon. Blandningen hälls i formfranskan. In i ugnen 25 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.