Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld franska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel kvällsrätt eller till en liten vickning!

Ingredienser

Instruktioner

Koka och skär äggen i bitar. Skär purjolöken i strimlor och koka dem lätt. Låt dem kallna. Skär skinkan i tärningar. Vispa grädden och blanda ner majonnäs, ägg, purjolök och skinkan. Skär franskan i skivor - inte helt igenom och lägg blandningen mellan skivorna. Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter i 200 grader. Servera med en sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.