Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med pommes frites

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god maträtt. Det är även gott med ris till denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken fint. Skär fläsket i tärningar. Hetta upp en stekpanna och bryn lök och fläsk i lite smör. Bred dijonsenap på varje lövbiff och fördela lökblandningen över. Strö över salt och peppar. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
  2. Bryn rulladerna runt om i smör i några minuter. Tillsätt vatten och kalvfond och låt koka i 5 minuter. Tillsätt grädden och låt koka ihop i ytterligare 10 minuter.
  3. Skala potatis och skär i avlånga bittar. Hetta upp en stekpanna med rapsolja och lägg i potatsbitarna. Stek potatisen runt om i ca 15 minuter på medelvärme. Rör om lite så allt får en fin stekyta. Strö över salt och peppar.
  4. Servera oxrulladerna med sås, potatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.