Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med kapris och pepparrot

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lövbiff fylld med en härlig blandning av purjolök, kapris och pepparrot är en spännande rätt för den verklige finsmakaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjolöken fint. Blanda samman kapris, riven pepparrot, senap och purjolök i en skål.
  2. Krydda köttskivorna med salt och peppar och fördela fyllningen på skivorna. Vik dem dubbla och fäst ihop dem med en tandpetare.
  3. Bryn matfettet i en stekpanna och stek biffarna 1-2 minuter. Vänd biffarna och stek dem ytterligare 1-2 minuter.
  4. Servera med kokt eller råstekt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 7 december 2008

    Hej ingela har ätit din goda lövbiff med kapris och pepparot igår tack för receptet kommer att göra om den den var kanon god kram /monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.