Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld rödspätta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Rödspätta med kaviar, mjukost och gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta isär de nätt och jämnt tinade fiskfiléerna.
  2. Blanda kaviar, mjukost och klippt gräslök. Fördela fyllningen på filéernas ena sida. Vik dem därefter dubbla från huvud till stjärt.
  3. Panera dem i uppvispat ägg och kryddat skorpmjöl. Stek dem läckert bruna i väl upphettat oljeblandat smör. Garnera med skivade oliver och citronklyftor.
  4. Nykokt, dilldoftande potatis serveras till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gepe 26 februari 2010

    Jättegott. Nästa gång testar vi med pressad potatis till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.