Inuti köttfärslimpan väntar en överraskning...
Instruktioner
- Ugnsvärme 200 ° C
Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt köttfärs, ägg, salt och peppar. Rör färsen smidig.
- Fyllning:
Blanda ingrdienserna med en mixerstav. Bred ut färsen som en raktangulär platta på plastfolie. Bred ut fyllningen. Rulla ihop som en rulltårta. Lägg färsrullen på ett ungsfast fat. Sätt in i ugn ca 50 minuter.
- Svampsås:
Ansa och skär svampen i bitar. Stek den i smöret. Strö över vetemjölet och blanda. Tillsätt buljong, crème fraiche och soja. Låt såsen småkoka ca 5 minuter under omröring. Smaka av med salt och peppar.
- Servera köttfärslimpan med svampsås, ugnstekt potatis och kokta grönsaker.
Publicerat den
25 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar