Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God sommarmat tillsammans med en frisk sallad och klyftpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg grillpinnarna någon timme före tilllagningen.
  2. Snitta filén på längden och vik ut den. Stryk på peston. Lägg på mozarella i skivor och strimlade tomater. Vik ihop köttet och stick in grillpinnar med jämna mellanrum (eller linda tråd runt filén).
  3. Blanda samman olja, vinäger och kött- o grillkrydda och pensla på köttet.
  4. Grilla ca 20-25 minuter, vänd då och då.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.