Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld Fläskkotlett med bacon och purjo

(1 kommentar)  
Skriv ut

Som alltid använder jag bacon som krydda :) Ger så härlig sälta i maten. Den här gången tillsammans med fläskkotletter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp bacon, skiva purjolök, hacka champinjonerna. Fräs i stekpanna. Ha i crème fraiche, soja, salt och peppar.
  2. Medan detta puttrar så bankar du ut fläskkotletterna. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare. Stek dem i stekpanna och servera med rotfruktsmix.
  3. Tips: Nästa gång ska jag testa att steka dem i ugn. Berätta gärna om ni hinner testa före mig. Jag tror på att pensla dem med lite soja då så att de får lite yta. Kanske ska jag smaksätta sojan med lite senap! Fick för mig att det skulle kunna passa :)
  4. Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • margitkallgren 18 oktober 2009

    Hej Cayene! Tack så mycket för ett jättegott recept. Det blev en god söndagsmiddag oc kommer säkert att göra det flera ggr. Hälsn Margit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.