Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld frukostkorv med bostongurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och snabb vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett djupt snitt längs varje korv. Lägg korven tätt i en smord ugnsfast form, och fyll den med bostongurkan och den tärnade tomaten. Vispa ihop grädde, senap och ost. Smaksätt med peppar och salt. Slå såsen över korvarna och gratinera i 10-15 min.
  2. Servera med potatismos och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.