Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld helgkyckling

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Himla gott och fylligt med ett gott rött vin till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna. Gör ett snitt i mitten av dem och bryn dem en stund utan fyllning i oljan från de soltorkade tomaterna
  3. Röran: Tärna skinkan, hacka paprikan fint. Hacka tomaterna fint. Blanda i creme fraichen med chillisåsen och ketchupen.
  4. Krydda med salt peppar och färska örter häll i lite av inläggningsoljan med örter från soltorkade tomaterna. Klicka i blandningen i den brynta kycklingarna och lägg allt i en ugnsfast form
  5. Servera med ris och en god grönsallad med hyvlade morötter och en dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.