Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld helstekt fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Servera gärna denna med potatisgratängen på min sida och en sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén fri från hinnor och senor. Skär ett långt snitt längs med hela filén. Mosa osten och blanda med hackade soltorkade tomater. Lägg ostfyllningen i snittet på fläskfilén och sätt igen med tandpetare. Salta och peppra utvändigt och stek den sen på högsta värme i en stekpanna tills den fått färg runt om. Lägg på ett lock och stek på svag värme i ca 20 minuter tills den blivit genomstekt. Lägg ev. i lite folie en stund och låt den vila, innan du skär upp den.
  2. Servera med en sallad och potatisgratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.