Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kasslerstubbe med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Överraskande gott... Kommer verkligen att göra detta flera gånger... Luktar underbart i köket när man tillagar detta. Jag serverade med ris och råkostsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225-250 grader
  2. Putsa och skär kasslern i 4 tjocka skivor. Skär 3-4 skåror i varje bit, dock inte ända ner till botten.
  3. Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Bred den flödigt i skårorna och ovanpå.
  4. Gratinera ca: 15 minuter tills bitarna öppnat sig och fyllningen är smältande läcker med fin färg.
  5. Servera med kokt ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.