Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld Köttfärslimpa

 
Skriv ut

Kanongott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Balnda ströbröd och mjölk och låt stå i några minuter så ströbrödet får svälla. Hacka lök och stek den. Häll sedan i löken i köttfärsen tillsammans med ett ägg och ströbrödsblandningen. Häll i kalvfond och soya efter eget tycke och krydda sen med salt, peppar och grillkrydda.
  2. Smörj en form och lägg i 2/3 av köttfärsen i formen. Gröp ur en ränna i mitten där du lägger i gräslöksosten. Lägg sedan på resten av kötttfärsen, så du bäddar in osten.
  3. In i ugnen på 200 grader i ca 40-50 min.
  4. Gott att servera med potatis, brunsås, saltgurka och gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.