Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärslimpa

 
Fylld köttfärslimpa Fylld köttfärslimpa Fylld köttfärslimpa
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En köttfärslimpa fylld med överbliven korv och svamp.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med lökhacket, ägget, kokosmjölken, ströbrödet, kryddorna och vitlöken. Häll hälften av färsen i en lagom ugnsfast fsmord form. Stek löken och korvtärningarna och lägg det på färsen i formen och strö över lite riven ost. Lägg på resten av färsen och platta till lite. Grädda på nedersta falsen i ca 45 minuter i 200 grader. Vispa sedan ihop grädden, chilin och ketchupen till såsen. Servera köttfärslimpan med såsen och t ex ( " Billig grönsaksgratäng". ) Se recept i min kokbok och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.