Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärslimpa, med tre olika fyllningar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, vilken fyllning du än väljer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Blanda ströbröd, vatten, salt och peppar. Låt stå och svälla ca 10 min.
  3. Blanda i färsen och äggen. Arbeta färsen till en smidig smet. Lägg den i en smord ugnssäker form.
  4. Forma färsen till en längd och gör en fördjupning i mitten. Välj någon av fyllningarna och lägg i fördjupningen. För ihop färsen över fyllningen.
  5. Smält matfettet och pensla över färsen. Stek mitt i ugnen i ca 50 min.
  6. Servera med klyftpotatis eller pasta, grönsallad och brytbröd.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • solstralen 1 december 2008

    tack för en supergod köttfärslimpa..vi provade den med vitlöksost och skinka. Alla gillade den starkt och alla tallrikar var tomma efter måltiden. :-)

  • Lilljeppe 4 januari 2009

    Jag gjorde en annan köttfärslimpa. Men ger fyllningen med vitlöksost 5 stjärnor. Det var så himla gott. Alla åt så de storknade. Tack Lena för receptet.

  • Skruttan-pluttan 6 februari 2009

    Jag hade också en annan köttfärslimpa men med din vitlöksostfyllning i så gott, tack!

  • mariie 20 september 2009

    Jag gjorde den här köttfärslimpan med vitlöksost den blev jättegod min man gillade den också.Nästa gång ska jag testa den med chilipeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.