Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kyckling med grönsakspytt.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Här får ni hela middagen på ett bräde, bara att sätta igång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och lök. Kärna ur paprikorna. Tärna potatis, lök, paprika och squash. Dela svampen i bitar och blanda allt med olja i en långpanna. Krydda ocg stek i ugn i 225°C ca 20 min.
  2. Vik ut lårfiléerna och lägg i strimlade tomater och skivade oliver. Vik ihop och bind om med bomullssnöre. Bryn runtom i matfett och krydda. Låt eftersteka i c:a 10 minuter.
  3. Koka upp crème fraiche, vatten och fond till såsen. Smula ner osten och låt den smälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.