Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mm låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader
  2. Skär en ficka längs med sidan i varje filé. Vik ut halvorna, salta och peppra. Bred på pesto, lägg på strimlade soltorkade tomater och smulad getaost. Vik tillbaka och fäst ihop med en tandpetare/cocktailpinne.
  3. Bryn filéerna på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg över i en ugnssäker form och fortsätt tillagningen i ugnen, 20-25 minuter.
  4. Sila skyn från formen i en kastrull och fyll på med vatten och fond, och vispa ner redningen. Låt såsen koka i 3 minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar. Servera med skivad tomat, oliver och rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.