Saftig kycklingfilé som fylls med mozzarella, basilika och paprika. Serveras med en krämig pasta.
Instruktioner
- Dela paprikan och lägg den med skinnsidan uppåt på en plåt. Grilla dem i 250 grader tills skalet börjar svartna. Låt dem svalna med duk över och dra av skinnet. Dela i mindre bitar.
- Krydda kycklingfiléerna väl runt om med salt, peppar och paprikapulver. Skär en ficka längs med filéerna och fyll snitten med basilikablad, paparika och skivad mozzarella. Fäst samman med tandpetare.
- Lägg dem i en smrod form. Ringla över olivolja och stek i 200 grader i ca 20 minuter. Kolla med sticka, köttsaften ska vara klar, dvs utan rosa inslag.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Blanda samman riven ost, grädde och blanda med nykokt pasta. Mal svartpeppar över.
- Servera pastan med kycklingfilé och en sallad.
Publicerat den
17 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar