Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kycklingfilé med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig kycklingfilé som fylls med mozzarella, basilika och paprika. Serveras med en krämig pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprikan och lägg den med skinnsidan uppåt på en plåt. Grilla dem i 250 grader tills skalet börjar svartna. Låt dem svalna med duk över och dra av skinnet. Dela i mindre bitar.
  2. Krydda kycklingfiléerna väl runt om med salt, peppar och paprikapulver. Skär en ficka längs med filéerna och fyll snitten med basilikablad, paparika och skivad mozzarella. Fäst samman med tandpetare.
  3. Lägg dem i en smrod form. Ringla över olivolja och stek i 200 grader i ca 20 minuter. Kolla med sticka, köttsaften ska vara klar, dvs utan rosa inslag.
  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda samman riven ost, grädde och blanda med nykokt pasta. Mal svartpeppar över.
  5. Servera pastan med kycklingfilé och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.