Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kycklinggratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har inte provat än... men ska absolut. Detta låter så gott för mina smaklökar . )

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en fick i var file och fyll denna med en klick ost och lite hackad persilja. Fäst sedan med tandpetare. Krydda på utsidan med salt och peppar.
  2. Bryn kycklingen på ett järn, i smöret. Lägg dem sedan i en smord form.
  3. Blanda grädde, fond, soya och resten av osten. Låt koka upp. Häll såsen över kycklingen och skjuts in i ugnen 15 minuter. Ta ut formen, lägg över tomaterna lite si sådär och låt gratängen bli helt klar i ytterligare ca 5 minuter.
  4. Servera med klyftpotatis samt grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Emmalala 14 juli 2009

    Grymt gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.