Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med klyftpotatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lövbiffen fylls med fransk senap, äpple och purjolök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Bred senap på ena halvan av lövbiffarna. Fördela hackat äpple och hackad purjolök på senapen. Vik över den andra halvan av lövbiffen och tryck till vid kanterna.
  2. Stek lövbiffarna i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida.
  3. Servera med klyftpotatis och haricots verts. Vill man ha sås till kan ju välja att göra Café de Paris eller béarnaisessås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.