Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med paprikaost och champinjoner

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En jättegod rätt med lövbiff!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla löken och champinjonerna. Bryn det lite lätt och ställ åt sidan. Lägg upp lövbiffen och lägg löken och champinjonerna på ena sidan av lövbiffen. Bred på mjukosten på den andra sidan av lövbiffen och "stäng" lövbiffen genom att vika ihop den. Stek den fyllda lövbiffen i lite smör, salta och peppra. Låt lövbiffarna ligga kvar i stekpannan och slå på grädden till såsen och mjukosten. Låt såsen koka ihop. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera rätten med klyftpotatis, någon kokt grönsak och en krispig sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Ahlberg93 2 juni 2010

    Jag använde mej av mjukost med smak av vitlök istället det vart super gott det med :D

  • anla20 30 januari 2012

    Mumsigt! Lagat det många gånger. Alla som blivit bjudna på det har frågat efter receptet.

  • gikaulrika 2 september 2013

    Detta blev vår söndagsmiddag. Hade glömt köpa paprikaost men Philadelfia med finhackad röd spansk peppar och röd paprika gjorde susen. Såååå gott. Tack för ett toppenrecept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.