Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God helgmat när du har tid...så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman äpple, rödlök, senap, brun farin och timjan till fyllningen.
  2. Stek lövbiffarna och håll dem varma i t ex ugnen.
  3. Dofta vetemjölet i stekpannan och rör om ordentligt så att det inte klumpar sig.
  4. Häll på vatten och grädde. Sjud i ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och brun farin.
  5. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå, är biffarna stora fördelas fyllningen på ena halvan av biffarna och den andra halvan viks över.
  6. Servera omedelbart med nykokt pasta eller potatis, såsen och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.