Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff m potatiskaka

 
Skriv ut

Gott med fylld lövbiff .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv potatisen till potatiskakan. Lägg i kallt vatten.
  2. Lägg köttskivorna på en stor skärbräda.
  3. Blanda ätttiksgurka, senap, äggula och pepparrot.
  4. Fördela blandningen på de fyra köttskivorna. Vik (eller rulla) och fäst ihop med en tandpetare.
  5. Hetta upp smöret och bryn skivorna några minuter på varje sida. Salta och peppra. Håll varmt.
  6. Låt potatisen rinna av ordentligt.
  7. Hetta upp stekpannan med smör och lägg i den grovrivna potatisen. Sänk värmen och stek i ca 5 min. Vänd kakan och stek andra sidan lika länge.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.