Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld, panerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Yummie!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt i kycklingfileerna och fyll dem med mosad fetaost, finhackad soltorkad tomat, parmaskinka och lite persilja. Panera sedan i ägg, mjöl och ströbröd.
  2. Stek tills kycklingen fått fin färg och låt sedan stå i ugnen på 200 C tills den är helt genomstekt.
  3. Supergott till ris eller klyftpotatis. Gärna med en god kall sås, baserad på tex. crème fraiche eller grekisk youghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.