Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld strömming och kräftröra

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Uppskattat rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen. Skär bort eventuella fenor på filéerna. Lägg ihop dem två och två med skinnsidan utåt och fyllning imellan. Salta och vänd dem i mjöl. Hit kan strömmingen förberedas.
  2. Bryn smöret i en stekpanna och stek strömmingen 3-4 minuter per sida.
  3. Kräftröra: Blanda allt utom kräftstjärtarna. Smaka av med aslt och peppar. Vänd ner kräftstjärtarna. Röran kan förvaras kallt över natten.
  4. Servera nykokt potatis och hårdkokta ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.