Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda champinjoner med fetaost

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mycket gott och lätt och göra... Gör vardagen lite lyxig med fyllda champinjoner innan middagen. Hoppas ni gillar detta lika mycket som jag gör. Det bästa med fyllda champinjoner är att man kan fylla dem med vad man vill. Min fyllning ovan är bara ett tips! Ett mycket gott tips! Enjoy!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort stammen på champinjonerna och använd en tesked för att gröpa ur "hattarna" så mer fyllning får plats.
  2. För att få hattarna att stå still, skär av en tunn bit på "hatt-toppen" (eller vad man nu kan kalla det).
  3. Blanda philadelphiaosten, hackade soltorkade tomater och fint hackad vitlök i en skål. Fyll hattarna med röran och toppa med fetaost. In i ugnen, ca 250 grader, ca 10 minuter eller tills fetaosten fått färg och det bubblar i svamparna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.